پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۴:۲۸
کد خبر:۱۴۱۷۵۰
۱۷:۳۹
۱۳۹۰/۰۹/۳۰

تمهیدات پلیس برای برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی

۱۷:۳۹
۱۳۹۰/۰۹/۳۰
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: سردار اسماعیل احمدی‌مقدم، در حاشیه همایش معاونان عملیات انتظامی استان‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، از آمادگی پلیس برای برگزاری انتخابات مجلس خبر داد و اظهار داشت: نامزدهای انتخاباتی برای جلب نظر مردم حق ندارند منافع ملی و امنیتی را در نظر نگیرند.

وی با اشاره به مراسم های پیش رو از قبیل دهه فجر، چهارشنبه آخر سال، طرح نوروزی و انتخابات مجلس افزود: همایش معاونان عملیات در راستای ایجاد هماهنگی هرچه بهتر میان قسمت‌های مختلف پلیس برای تأمین امنیت این برنامه‌ها برگزار شده است.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه ناجا در ایام محرم و سوگواری ابا عبدالله الحسین اقدامات ثمربخشی را برای تأمین امنیت مردم به اجرا گذاشت، تأکید کرد: نیروی انتظامی از آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات برخوردار است و تمامی تمهیدات برای برگزاری بهتر این انتخابات اندیشیده شده است.

فرمانده نیروی انتظامی با اعلام رصد اطلاعاتی برای مقابله با تهدیدات و آن چیزی که موجب ناامنی انتخابات می‌شود، تصریح کرد: خوشبختانه هماهنگی لازم با واحدهای امنیتی از جمله وزارت اطلاعات، سپاه، بسیج و وزارت کشور و دیگر سازمان‌ها انجام شده است.

وی بر کسب آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات امن همانند گذشته تأکید و خاطرنشان کرد: البته در انتخابات گذشته که در ادامه آن حاشیه‌هایی به وجود آمد، خود انتخابات بسیار خوب مدیریت شد و از کم‌حادثه‌ترین انتخابات بود.

احمدی‌مقدم اضافه کرد: البته درست که طرح‌ریزی دشمن و امتدادهای داخلی آنها در انتخابات سال 88 کام مردم را تلخ و کشور را مدتی مشغول و خساراتی را به بار آورد.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اشراف اطلاعاتی پلیس برای جلوگیری از بروز هرگونه حادثه احتمالی در انتخابات آینده خاطرنشان کرد: انتخابات آتی مجلس با انتخابات سال 88 متفاوت است و باید از تجربیات انتخابات گذشته در راستای تأمین هرچه بیشتر امنیت استفاده کنیم.

وی گفت: کسانیکه برای نمایندگی مجلس ثبت‌نام می‌کنند باید از دادن وعده‌هایی که امکان عملی شدن آنها نیست، خودداری کنند و از تخریب یکدیگر بپردازند و بیشتر طرح‌ها و ایده‌های خود را برای پیشرفت منطقه و کشور که مد‌نظر است تبلیغ کنند.

سردار احمدی‌مقدم با اعلام اینکه مجلس حوزه محلی نیست و یک امر ملی است و نامزدها باید نگاه ملی داشته باشند خاطرنشان کرد: انتظار این است که کسانی وارد مجلس شوند که معتقد به نظام بوده و مورد اعتماد مردم هستند.

وی در پایان گفت: خوشبختانه شرایط امنیتی کشور رو به بهبود است و ان شا الله شاهد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم، ضمن اینکه این انتخابات با ضریب امنیتی بالا برگزار می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
انتخابات پلیس امنیت
ارسال پیام
captcha