آفتابنیوز : آفتاب: کارن آلپرت، عکاس مواد غذایی در سنفرانسیسکو و نیویورک، با عکسبرداری از غذاهای روزمره زیر میکروسکوپ الکترونی، مجموعهای تصویری فراهم آورده تا درک مردم را نسبت به مواد غذایی افزایش دهد.
به گزارش نیوساینتیست، کلم بروکلی یکی از غنیترین سبزیجات خوراکی است. نصف لیوان از آن میتواند هشتاد درصد از مصرف روزانه ویتامین سی بدن را تامین کند.
ویتامین آ، اسیدفولیک و فیبر رژیمی هم در آن به وفور وجود دارد، اما مهمتر از همه، گلوکوزیناتی به نام سینیگرین است. آزمایش این ماده روی موشها مانع از رشد سلولهای لوزالمعده شد.
سینیگرین حاوی گوگرد است و طعم تلخی که بعضیوقتها پس از جویدن کلم بروکلی زیر زبان میآید، مربوط به آن است.
از آنجا که گوگرد میتواند در مراحل گوارش غذا اختلال ایجاد کند، قطعاتی از آر.ان.ای کلم بروکلی از مراحل گوارش جان به در میبرند و وارد جریان خون میشوند. آزمایش روی موشها نشان داده است که این فرآیند میتواند بر میزان کلسترول موجود در خون تاثیر بگذارد. همچنین مشخص شده است که مصرف کلم بروکلی در فعالیت ژنها نیز تاثیر میگذارد.