پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۴۲۵۹۶
۱۶:۰۰
۱۳۹۰/۱۰/۱۸

کامیون جدید ایران خودرو دیزل درراه بازار

۱۶:۰۰
۱۳۹۰/۱۰/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مدیر عامل ایران خودرو دیزل از افزایش تولید این شرکت درسال جهاد اقتصادی نسبت به مدت مشابه سال قبل خبرداد .

به گزارش ایکو پرس ، هاشم یکه زارع با بیان این مطلب گفت : با توجه به بد اخلاقی های تجاری کشور های اروپایی ، با استفاده از توان مهندسان داخلی ، طرح نوسازی سبد محصولات ایران خودرو دیزل و طراحی و تولید یک محصول جدید دردستور کار قرار گرفت .

وی پیش بینی کرد : با رونمایی این محصول جدید تاپایان ماه جاری ، پیش فروش آن درماه های آتی آغاز خواهد شد .

یکه زارع ، درمورد مشخصات محصول جدید ایران خودرو دیزل خاطر نشان ساخت : این کامیون با ظاهری بسیار زیبا و در رنگهای متنوع، دارای بهترین امکانات رفاهی برای راننده بوده و با استانداردهای روز صنعت خودروهای تجاری مطابقت دارد واطمینان داریم که با استقبال بسیار چشمگیری روبرو خواهد شد.

شایان ذکر است، شرکت ایران خودرودیزل با شکستن رکورد تولید خالص و واقعی پنج ساله گذشته موفق به کسب رتبه اول شرکتهای تولید کننده خودروهای تجاری شده و به نظر می رسد باافزایش تولید ۳۰ درصدی، فاصله این شرکت با سایر رقبا بسیار بیشتر هم شده است.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha