پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۴۲۸۵۰
۰۸:۵۶
۱۳۹۰/۱۰/۲۲
تحولات امنیتی عراق

21 کشته و زخمی در مناطق مختلف

عملیات تروریستی علیه زائران خنثی شد
۰۸:۵۶
۱۳۹۰/۱۰/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب:  خنثی شدن عملیات تروریستهای تکفیری علیه زائران حسینی و کشته و زخمی شدن 21 نفر در مناطق مختلف عراق از مهمترین تحولات امنیتی این کشور است. 

منابع وابسته به پلیس عراق اعلام کردند: بر اثر انفجار بمب درمسیر یک اتوبوس حامل زائران به کربلا در منطقه "الرضوانیه" در جنوب غرب بغداد چهار نفر زخمی شدند.

از سوی دیگر منابع وابسته به پلیس دراستان الانبار بیان کردند: در درگیری مسلحانه میان نیروهای امنیتی عراق و افراد مسلح در ناحیه "سعده" یک افسر عراقی کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

در کرکوک منابع پلیس اعلام کردند: در عملیات جستجوی مظنونان تروریستی در کرکوک دو نفر کشته و سه نفر دیگر زخمی شدند.

در استان صلاح الدین عراق نیروهای امنیتی در یک مرکز ایست بازرسی در منطقه "بیجی" در چهل کیلومتری شمال "تکریت" از داخل یک خودرو مقادیر زیادی مواد منفجره کشف کردند.

در منطقه "اللطیفه" در جنوب بغداد، نیروهای امنیتی عراق دو تروریست انتحاری که قصد منفجر کردن خود در میان زائران حسینی را داشتند به همراه شش نفر دیگر دستگیر کردند.

در بعقوبه در استان دیالی نیروهای امنیتی عراقی چهار مظنون به دست داشتن در حملات تروریستی را بازداشت کردند.

در شرق بغداد نیز دو نفر از نیروهای مبارزه با تروریسم عراق به وسیله سلاح صدا خفه کن کشته شدند. بر اثر انفجار بمب در شرق بغداد نیز یک سرباز عراقی زخمی شد.

خبر دیگر اینکه حمله مسلحانه در منطقه هیت در استان الانبار یک کشته به جا گذاشت.در شمال بعقوبه نیز جسد یک کودک که با شی برنده کشته شده بود، کشف شد. بر اثر انفجار در شمال بعقوبه دو نفر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه السومریه، از سوی دیگر منابع پلیس عراق اعلام کردند: بر اثر حملات افراد مسلح در شرق بغداد دو نفر کشته شدند.

در استان بابل نیز دوازده مظنون به دست داشتن در حملات تروریستی بازداشت شدند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha