پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۴۴۰۷
۰۹:۵۶
۱۳۸۴/۰۶/۳۱

تمدید آتش بس توسط پ.ک.ک

۰۹:۵۶
۱۳۸۴/۰۶/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،
 روز سوم اكتبر، زمان نشست تركيه و اتحاديه اروپا براى آغاز مذاكرات اين كشور براى ورود به اتحاديه است و پ.ك.ك تصميم گرفته است تا آن تاريخ صبر و روند تغييرات را بررسى كند.
پيش از اين، پ.ك.ك آتش بسى يك ماهه اعلام كرده بود كه قرار بود تاروز ۲۰ سپتامبر ادامه داشته باشد ودر اين مدت، اين حزب راهكارها و مذاكرات سياسى را براى دستيابى به صلحى پايدار با آنكارا بررسى كند. دفتر مركزى پ.ك.ك در بروكسل علت اين تصميم را اظهارات صلح جويانه «رجب طيب اردوغان» نخست وزيرى تركيه درباره معضل كردها عنوان كرده بود. 

اردوغان در سفر ماه قبل خود به «دياربكر» يكى از استان هاى كردنشين تركيه با بيان اينكه دولت در گذشته اشتباهاتى درباره كردها داشته است وعده داد با پيگيرى روند دموكراتيك اين بحران حل خواهد شد. اين در حالى است كه سه شنبه گذشته «عبدالله گل» وزير خارجه تركيه در ديدار با «كاندوليزا رايس» همتاى آمريكايى اش در «نيويورك» خواستار مبارزه آمريكا با پ.ك.ك در شمال عراق شد. 

در مقابل رايس با بيان اينكه كاخ سفيد حساسيت هاى آنكارا را در اين باره درك مى كند، گفت: آمريكا نيز مى خواهد با پ.ك.ك مبارزه كند اما مسأله ، انتخاب زمان مناسب براى اين امرا ست.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha