پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۴۴۵۲۱
۱۲:۲۸
۱۳۹۰/۱۱/۱۲
در لایحه بودجه 91 پیش بینی شد:

افزایش 20درصدی درآمد مالیاتی

افزایش 127درصدی بودجه دفاعی کشور
۱۲:۲۸
۱۳۹۰/۱۱/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رئیس جمهور در صحن علنی مجلس از افزایش 127 درصدی بودجه دفاعی کشور و هم چنین رشد 39.4 درصدی اعتبارات عمرانی در سال 91 خبر داد. 

محمود احمدی نژاد امروز چهارشنبه با حضور در مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه کل کشور در سال 91 را تقدیم مجلس کرد .

رئیس جمهور در سخنرانی خود در صحن مجلس رقم کل بودجه را 510 هزار میلیارد تومان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته حدود 2 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی خبر داد: دولت در بودجه سال آینده رقم بودجه دفاعی کشور را 127 درصد بیشتر از سال جاری در نظر گرفته است.

احمدی نژاد همچنین اعلام کرد که بودجه عمومی دولت در این لایحه نسبت به سال جاری 5.6 درصد کاهش دارد .

به گفته وی طبق این لایحه درآمد های مالیاتی دولت در سال آینده 20 درصد افزایش می یابد .

رئیس جمهور رشد اعتبارات عمرانی سال آینده را نیز 39.4 درصد اعلام کرد و خبر داد در لایحه بودجه سال آینده سطح اعتبارات عمرانی استانها با افزایشی 42 درصدی به 23 درصد افزایش می یابد.

احمدی نژاد در این سخنرانی اعلام کرد که در لایحه بودجه 91 توجه ویژه ای به تعالی فضای فرهنگی و تقویت وحدت ملی و هویت ایرانی اسلامی شده است.

به گزارش مهر،رئیس جمهور رشد اقتصادی کشور در سال 89 را بدون اتکا به نفت 7.3 درصد اعلام کرد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha