پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۴۴۸۳
۱۵:۳۸
۱۳۸۴/۰۶/۳۱

انتقاد زیباری از سوریه

۱۵:۳۸
۱۳۸۴/۰۶/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز، هوشیار زیباری وزیر امور خارجه عراق دراظهاراتی سوریه را متهم کرد در زمینه مبارزه با تروریسم همکاری نمی کند و این بر خلاف تعهداتش در قبال عراق بر اساس قطعنامه های شورای امنیت است.

زیباری در نشستی که پیرامون عراق در شورای امنیت برگزار شد، گفت : ما احساس قوی داریم به اینکه سوریه اراده سیاسی برای عمل به تعهداتش در قبال عراق را ندارد.

وزیر امورخارجه عراق افزود : تاسف بار است که اکثر جنگجویان خارجی وتروریست ها که به عراق نفوذ می کنند ازمرزهای سوریه برای این کاراستفاده می کنند و دولت دمشق به طور جدی برای جلوگیری از نفوذ این افراد با ما همکاری نمی کند.

زیباری گفت : باردیگر از همسایگان خود می خواهیم عناصرتروریست را ریشه کن کرده و به ما برای همکاری راهبردی دراین زمینه بپیوندند .

وی افزود : کشورهای همسایه مسئولیت هایی در قبال عراق دارند که در جریان نشست های دوجانبه با آن موافقت کرده اند که این مساله در قطعنامه 1618 شورای امنیت هم منظور شده است.

قطعنامه 1618 که 4 آگوست گذشته (13 مرداد ماه) در شورای امنیت تصویب شد، با محکوم کردن رشته حملات خونین در عراق از همه کشورهای عضو خواست برای جلوگیری از ورود وخروج تروریست ها به عراق همکاری کنند.

شایان ذکر است اتهامات زیباری علیه سوریه در حالی مطرح می شود که دمشق چندی است از سوی واشنگتن متهم است در زمینه کنترل مرزهای مشترک خود کوتاهی و سهل انگاری می کند اما سوریه این اتهامات را رد کرده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
عراق سوریه
ارسال پیام
captcha