پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۴۵۳۹
۱۲:۳۰
۱۳۸۴/۰۷/۰۱

علت عدم سفر سه ملي پوش به اسپانيا اعلام شد

۱۲:۳۰
۱۳۸۴/۰۷/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، علي زنگي آبادي روز جمعه در گفت و گو با فارس گفت: حسين عسگري، قادر ميزباني و احد كاظمي عضو باشگاه "جيانت" تايوان هستند و زماني كه حسين و قادر مي بايست مدارك خود را براي اخذ رواديد تحويل فدراسيون مي‌دادند، همراه با تيم خود در تور بين المللي اندونزي شركت داشتند.
وي افزود: اين دو ورزشكار اعلام كردند كه براي دريافت ويزاي اسپانيا، راسا در كشور اندونزي اقدام و به مسابقات جهاني اعزام خواهند شد.
زنگي آبادي افزود: ما به آنها تاكيد كرديم كه گرفتن رواديد در يك كشور ثالث كار بسيار دشواري است و شما موفق به اين كار نخواهيد شد اما آنان با توجه به اصرار خود جهت شركت درتور اندونزي و طبق پيش بيني هاي فدراسيون موفق به اين كار نشده و فرصت لازم را از دست دادند.
نائب رئيس فدراسيون در خصوص عدم صدور رواديد براي كاظمي نيز چنين گفت: احد نيز با توجه به اينكه به دليل مسموميت، تور اندونزي را نيمه كاره رها كرد و به ايران بازگشت، اما در زمان مقرر( همزمان با ديگر دوچرخه‌سواران) پاسپورت خود را تحويل فدراسيون نداد تا ما زودتر براي گرفتن ويزاي او اقدام كنيم .بنابراين سفارت اسپانيا از صدور رواديد براي كاظمي خودداري كرد تا تيم ايران تنها با سه نماينده روز يكشنبه به ميدان برود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه غيبت اين سه ملي پوش با سابقه ، بي‌شك در عملكرد و سطح كيفي تيم ايران تاثيرگذار خواهد بودگفت: ما براي نخستين بار است كه حضور در اين رقابتها را تجربه مي‌كنيم و شايد تنها گذشتن از خط پايان را از نمايندگان خود انتظار داشته باشيم، بنابراين حضور يا عدم حضور آنها چندان هم براي تيم دوچرخه‌سواري ايران تاثيري ندارد.
زنگ آبادي در پايان با اشاره به كبمودهاي فدراسيون دوچرخه‌سواري اظهار داشت: وقتي بودجه فدراسيون برابر مبلغ خريد 5 دوچرخه است و يا اينكه ، پس از سالها يك پيست مناسب براي برگزاري مسابقات نداريم چطور مي‌توانيم انتظار بيشتر از ملي پوشان خود داشته باشيم.
وي افزود: هر يك از تيم‌هاي شركت كننده در مسابقات جهاني اسپانيا، چندين تور بين‌المللي را پشت سر گذاشته‌اند و از هر حيث آماده‌اند و اين اصلا با برنامه آمادگي تيم ما قابل قياس نيست پس هيچ توقعي از آنها نخواهيم داشت.
گفتني است تيم ملي دوچرخه‌سواري ايران متشكل از مهدي سهرابي ، اميدزرگري و عباس سعيدي تنها روز يكشنبه هفته جاري در بخش استقامت جاده به مصاف حريفان جهاني خود مي‌روند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha