کد خبر: ۱۴۵۷۲۲
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۴۶

خوردن موز خطر سکته قلبی را کاهش می‌دهد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که ضمن تأثیر در حفظ تعادل الکترولیتی در سلولهای بدن، با افزایش سطح پتاسیم در بدن خطر سکته های قلبی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد. 

نوید عطار، مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: متخصصان تغذیه، موز را به عنوان یک منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی می‌کنند چرا که علاوه بر عنصر مفید پتاسیم ، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

وی ، با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامین‌های موجود در این میوه است، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخن‌ها، برای رشد بافت‌های شبکیه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکیه چشم‌ها حیاتی است.

عطار خاطر نشان کرد: موز یکی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است که می‌تواند در افزایش خلق و کاهش افسردگی موثر باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، وی با اشاره به اینکه موز هضم بسیار راحتی دارد، افزود: این میوه ضمن خنثی کردن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه، برای افرادی که به زخمهای گوارشی مبتلا هستند مفید است.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین