آفتابنیوز : 
پس از چند روز رایزنی دیپلماتیک فشرده، مقامات دولت آمریکا می گویند امیدوارند که آژانس بینالمللی انرژی اتمی، ایران را توبیخ کند.
مقامات ارشد آمریکا در عین حال می گویند خواهان جلب حمایت 35 عضو شورای حکام برای اقدام علیه ایران هستند و حتی اگر هم روسیه، چین و هند به مخالفت خود با ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت ادامه دهند، ممکن است اروپا و آمریکا بر ارجاع پرونده ایران با اکثریت نسبی در شورای حکام روی آورند.
برخی مقامات آمریکا و اروپا می گویند لحن قطعنامه اروپا علیه ایران به نحوی است که ارجاع مستقیم پرونده ایران به شورای امنیت را خواهان می شود. در عین حال، اروپا هم تردیدهای خودش را دارد. نمایندگان ارشد سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان طی مقاله ای در وال استریت ژورنال تأکید کرده اند که در مورد ادامه این روند، هنوز توافقی وجود ندارد.
یک دیپلمات ارشد اروپایی هم می گوید: «ما هنوز تصمیم نگرفته ایم که چه کار کنیم.»
از سوی دیگر، بسیاری از مقامات اروپایی اذعان دارند که تلاش های اروپا و آمریکا بدون حمایت روسیه و چین نتیجه چندانی نخواهد داشت. یک دیپلمات اروپایی در این خصوص می گوید: «ما نمی خواهیم در شورای حکام، شکاف کشورهای شمال و جنوب، ایجاد و تعمیق شود. شورای حکام باید متحد باشد.»