کد خبر: ۱۴۶۱۳۱
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۲

كاهش افسردگی با مصرف ماهی

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی گفت : ماهی دارای ماده موثری است که اثرات ضد افسردگی دارد و می تواند افسردگی را کاهش دهد. 

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، دکتر زهرا عبداللهی افزود :شیوع افسردگی در افرادی که به طور مرتب چای سبز مصرف می کنند کمتر است و همچنین ماهی دارای ماده موثری است که اثرات ضد افسردگی دارد. 

وی خاطرنشان کرد: کسانی که دچار افسردگی هستند غالبا تغذیه نامناسبی دارند زیرا وقتی فردی دچار افسردگی باشد، سطح انرژی در او کمتر از حد معمول است و اشتیاق و اشتها برای غذا خوردن در او از بین می رود و در نتیجه تغذیه فرد دچار اختلال می شود. 

عبداللهی افزود: کمبود برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی فرد می تواند سبب ایجاد افسردگی شود یا حالت افسردگی فرد را تشدید می کند که اسیدهای چرب امگا ۳ از جمله این مواد است. 

وی اظهار داشت: کمبود این مواد در رژیم غذایی می تواند افراد را مستعد افسردگی کند و برای رفع این کمبود می توان غذاهای دریایی به خصوص ماهی های چرب،‌ تخم مرغ های غنی شده با امگا ۳،‌ روغن کانولا، گردو،‌ سویا و سبزیجات برگ سبز منابع غذایی اسید چرب امگا ۳ مصرف کرد. 

سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی افزود: سطح اسید فولیک در خون برخی از افراد مبتلا به افسردگی پایین است و جگر، قارچ و سبزی های برگ سبز به ویژه اسفناج و کلم بروکلی، گوشت گاو کم چربی،‌ سیب زمینی، آب پرتقال و لوبیا از منابع اسید فولیک هستند. 

به گزارش ایرنا، این متخصص تغذیه تصریح کرد: ویتامین B۶ نیز در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر است و این ویتامین به طور گسترده در غذاها وجود دارد که گوشت، غلات به خصوص گندم، سبزی ها و مغزها حاوی این ویتامین هستند. 

بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه،‌ ویتامین E به علت اثرات آنتی اکسیدانی زیادی که دارد می تواند در درمان و پیشگیری از افسردگی موثر باشد و از آنجایی که این ویتامین توسط گیاهان ساخته می شود،‌ روغن های گیاهی بهترین منابع آن هستند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین