آفتابنیوز : 
اين عالم يمني در گفتوگو با روزنامه يمنتايمز با دفاع از عملكرد خود در ترويج اسلام، در مورد اتهام انتسابي از سوي حكومت يمن به خود، گفت: من به اتهام سست و بيپايه ارتباط با ايران متهم شدهام اما در واقع هيچ پروندهاي وجود ندارد؛ اگر چنين پروندهاي وجود دارد پس چرا دادگاه يا دادستانكل كشور، نسخهاي از دادخواست را به وكيلمدافع من نداد.
وي تصريح كرد: به نظر من، حكومت يمن نياز داشت اتهامي بسازد تا به اهداف سياسي خاصي نائل شود و از مشكلات خود شانه خالي كند.
علامه الديلمي ادامه داد: همه آنچه من ميدانم اين است كه ما به دست عناصر تشكيلات امنيتي ـ سياسي حكومت ربوده شديم و همكارم شيخ محمد مفتاح نيز درباره فعاليتهاي آموزشي ما در مساجد و فعاليتهاي جوانان صنعا براي حمايت از عراق و فلسطين مورد بازجويي قرار گرفته و اين در حالي است كه تا زماني كه ما در دادگاه بوديم هيچ اتهامي كه حاكي از ارتباط ما با ايران باشد مطرح نشد.
وي با اشاره به اينكه بر خلاف آنچه ادعا شده من هيچ ارتباطي با ايران نداشتهام، تأكيد كرد: تنها چيزي كه بود اين بود كه من بهعنوان يك شهروند به يكي از مراسمهاي ملي ايران دعوت شدم كه در آن بسياري افراد ديگر از جمله شخصيتها و ديپلماتهاي يمني نيز حضور داشتند.
اين عالِم شيعي اظهار داشت: من تنها يكبار در گذشته، بهعنوان عضوي از هيأت يمني به رياست عباس الشاحي در نشست فرهنگي ايران شركت كردم. در اين هيأت علاوه بر من كه بهعنوان كارشناس مذهبي در اين نشست شركت داشتم، حاتم ابوحاتم، يكي از اعضاي برجسته حزب ناصري نيز حضور داشت.
وي افزود: حضور من در اين دو حادثه يعني جشن ملي در صنعا و نشست فرهنگي در تهران، اتفاقاتي بود كه دادستانكل، اتهامات خود را بر پايه آن استوار كرده است.
علامه الديلمي در ادامه با اشاره به همكاريهاي اقتصادي و سياسي ايران و يمن، خاطرنشان كرد: اين يك حقيقت شناخته شده است كه همه فعاليتهاي ايرانيها در يمن، از طريق دولت يمن كه توافقنامههاي زيادي با ايران به امضا رسانده انجام ميشود. اين مسائل، نشاندهنده حماقت است.
وي با اشاره به اينكه مشكل اصلي حكومت يمن، ارتباط دادن هر موضوع مرتبط با فرقه زيديه، به ايران است، گفت: اين مشكلي است كه تمامي متخصصان، دانشجويان، سياستمداران و مراكز زيدي را در كل هدف قرار ميدهد و تنها بهانه آنها نيز اين است كه ما شيعه هستيم و ايران هم شيعه است.