پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۴۷۹۹۰
۱۳:۰۷
۱۳۹۰/۱۲/۱۳
پایان ماراتنی نفس‌گیر در هلال طلایی ایران

جوان‌ترین عضو بهارستان

بندرعباس نمایندگان خود را شناخت
۱۳:۰۷
۱۳۹۰/۱۲/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: در حالی انتخابات در این حوزه که شهرستا‌ن‌های قشم، ابوموسی، بندرخمیر، حاجی‌آباد و بندرعباس را زیر پوشش دارد به پایان رسید که جراره جوان متولد شهریور 1360 شگفتی‌ساز و رکورد شکن شد.

ابوالقاسم جراره کاندیدای جبهه پایداری با کسب 127 هزار و 172 رای توانست به‌عنوان جوان‌ترین نماینده حوزه یاد شده علاوه بر مطرح کردن خود به‌عنوان جوان‌ترین نماینده مجلس نهم موفق شد نمایندگی مردم حوزه بندرعباس را نیز به دست آورد.

محمد آشوری عضو هیئت رییسه مجلس و چهره خوشنام هرمزگانی‌ نیز که در این دور در لیست جبهه متحد قرار گرفته بود نیز با کسب 113و 376 رای موفق به کسب رتبه دوم شد.

منصور آرامی دیگر فرد قرار گرفته در لیست جبهه متحد و شهردار سابق بندرعباس که در تبلیغات انتخاباتی خود، به‌عنوان متحد محمد آشوری در بین طرفدارانش شناخته شد نیز با کسب 102 هزار و 371 رای به‌عنوان سومین بهارستان نشین از حوزه انتخابیه بندرعباس معرفی شد.

به گزارش فارس در ستاد مرکزی حوزه انتخابیه بندرعباس، مهران شاهی دیگر کاندیدای جبهه متحد، سید مصطفی ذوالقدر و موسی مولاپرست نیز هر کدام به ترتیب با بیش از 91، 73 و 68 هزار رای در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha