پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۰۰:۲۱
کد خبر:۱۴۸۵۶۴
۰۷:۲۶
۱۳۹۰/۱۲/۱۸
آتش‌بازی مسی در نوکمپ

بارسا به ميلان و بنفيکا پيوست

۰۷:۲۶
۱۳۹۰/۱۲/۱۸
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: با جشنواره گل مردان گوارديولا برابر بايرلورکوزن، بارسلونا هم به جمع بنفيکاي پرتغال و ميلان ايتاليا در يک چهارم ليگ قهرمانان اروپا پيوست. 

در ادامه ديدارهاي برگشت مرحله يک هشتم ليگ قهرمانان اروپا بامداد پنج شنبه دو ديدار به انجام رسيد که در يکي از اين ديدارها بارسلوناي اسپانيا در نوکمپ با نتيجه هفت بر يک تيم بايرلورکوزن را شکست داد تا در مجموع دو ديدار رفت و برگشت به برتري 10 بر يک رسيده باشد. در اين بازي مسي پنج بار براي بارسلونا گلزني کرد و دو گل ديگر بارسا را تلو به ثمر رساند. مسي با اين پنج گل در فصل جاري ليگ قهرمانان آسيا دوازده گله شد و به تنهايي در صدر جدول برترين گلزنان اروپا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، در ديگر ديدار بامداد پنج شنبه آپوئل نيکوزياي قبرس با يک گل برابر ليون به پيروزي رسيد و با اين نتيجه اين بازي به وقتهاي اضافي کشيده شد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
بارسلونا اروپا لیگ
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸
مسي با اين پنج گل در فصل جاري ليگ قهرمانان آسيا !!!!!دوازده گله شد
پاسخ