پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۴۸۵۷
۱۷:۱۹
۱۳۸۴/۰۷/۰۲

آصفی: توقع چنین اظهاراتی را نداشتیم!

۱۷:۱۹
۱۳۸۴/۰۷/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، سعود الفيصل اخيرا در خصوص دخالت ايران در امور داخلي عراق ادعاهايي را مطرح كرده است .

به گزارش روز شنبه اداره كل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه، حميدرضاآصفي افزود: ما معتقديم درحالي كه دست‌هاي مشكوكي به دنبال ايجاد اختلافات طايفه‌اي و فرقه‌اي مسلمانان در منطقه و عراق هستند، نبايد به گونه‌اي رفتار شود كه دشمنان اسلام از شرايط پيش آمده به نفع خود بهره برداري كنند.

سخنگوي وزارت امور خارجه تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران همواره بر وحدت گروهها و طوايف عراقي با هدف تحقق روند سياسي بويژه تدوين و همه پرسي قانون اساسي اين كشور و برقراري هرچه سريع‌تر صلح و ثبات و ناكام گذاردن دشمنان اسلام تاكيد داشته است .

وي افزود: از همه كشورهاو بويژه دوستان در منطقه مي‌خواهند به جاي ايجاد شبهه و سوء‌ظن به ملت و دولت عراق، براي ارتقاي ثبات و تقويت امنيت، كمك كنند.

آصفي افزود: جمهوري اسلامي ايران با رد هرگونه دخالت در امور داخلي عراق، معتقد است كه ملت بزرگ عراق ،درك و شعور سياسي لازم براي اداره مستقل كشور بدون مداخله طرفهاي خارجي را دارا بوده و اين موضوع به وسيله رهبران سياسي و مذهبي و آحاد ملت عراق در تحولات اين كشور اثبات شده‌است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha