پایگاه خبری آفتاب
۱۶ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 06 June 2026
کد خبر:۱۴۹۳۵
۱۶:۳۳
۱۳۸۴/۰۷/۰۳

الیور تویست به پراگ رفت

۱۶:۳۳
۱۳۸۴/۰۷/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش رويترز، «پولانسكي»، كارگردان نام آشناي فرانسه كه خود در مراسم افتتاحيه نمايش فيلم «اليور تويست» حضور داشت، انگيزه خود از ساخت اين فيلم را علاقه و شيفتگي خود نسبت به ادبيات قرن نوزدهم انگلستان و همچنين خواسته‌اش مبني بر ساخت فيلمي كه بچه‌ها بتوانند از آن لذت ببرند، عنوان كرد.
«پولانسكي» كه در سال 2003 براي ساخت فيلم «پيانيست» برنده جايزه اسكار شد، گفت: من توانايي نويسندگان قرن نوزدهم انگلستان بالاخص «توماس هاردي» و «چارلز ديكنز» را در استفاده ماهرانه‌اشان از عناصر معمولي براي بازي با سرنوشت ما «انسان‌ها» بسيار ارزشمند و ستودني است.
وي درباره هدف خود از انتخاب «پراگ» و ديگر شهرهاي چك را به‌ عنوان لوكيشن اين فيلم گفت: هيچ مكان ديگري در دنيا وجود ندارد كه بتوان فضاي لندن قرن نوزدهم را در آن بازسازي كرد.
از ديگر فيلم‌هاي مشهور «پولانسكي» مي‌توان به فيلم «محله چيني‌ها» محصول سال (1974) اشاره كرد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha