کد خبر: ۱۴۹۳۹۸
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۸

وزش باد شدید و گرد و غبار در لرستان

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مدیر کل هواشناسی استان لرستان از وقوع پدیده گرد و غبار و وزش باد شدید در اغلب شهرستانهای لرستان خبر داد. 

نورالدین سپهوند در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: در حال حاضر سرعت وزش باد در شهرستان نورآباد 68 کیلومتر در ساعت و میزان دید هفت کیلومتر است.

وی ادامه داد: همچنین در بروجرد سرعت باد 43 کیلومتر در ساعت بوده و میزان دید به 6 هزار متر کاهش یافته است.

مدیر کل هواشناسی استان لرستان با اشاره به اینکه سرعت باد در شهرستان الشتر به 50 کیلومتر در ساعت رسیده است، افزود: همچنین سرعت باد در خرم آباد هم اکنون 22 کیلومتر در ساعت است.

سپهوند میزان دید افقی در مرکز لرستان را 5 هزار متر عنوان کرد و بیان داشت: هم اکنون سرعت وزش باد در شهرستان الیگودرز 29 کیلومتر در ساعت و میزان دید به 3 هزار متر کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه میزان دید در شهرستان پلدختر نیز به 4 هزار متر رسیده است، تصریح کرد: هم اکنون سرعت وزش باد در دو شهرستان کوهدشت و دورود به ترتیب 50 کیلومتر در ساعت و 36 کیلومتر در ساعت است.

مدیر کل هواشناسی استان لرستان با بین اینکه سرعت وزش باد در ازنا به 32 کیلومتر در ساعت رسیده است، یادآور شد: کمترین میزان افقی دید در میان شهرستانهای لرستان با 2 هزار کیلومتر در دورود گزارش شده است.

سپهوند همچنین در رابطه با وضعیت هوای استان در 24 ساعت آینده گفت: پدیده گرد و غبار در لرستان تا روز یکشنبه ادامه دارد ولی از شدت آن به تدریج کاسته می شود.

وی ادامه داد: همچنین پیش بینی می شود بارندگی های خفیف و جزئی در استان از بعداز ظهر روز جمعه آغاز شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین