کد خبر: ۱۴۹۸۵
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۸۴ - ۲۲:۴۱

سفير انگليس را اخراج و سفارت آن را تعطيل كنید

آفتاب‌‌نیوز : "حميدرضا ترقي" با تأكيد بر اينكه ايران بايد روابط سياسي واقتصادي خود را تا اصلاح مواضع انگليس نسبت به ايران، به حال تعليق در آورد، افزود: بايد با اخراج سفير اين كشور از ايران، سفارت‌‏خانه انگليس را تا زماني كه دست از دشمني با ما برنداشته تعطيل كنيم. 

وي با اشاره به موارد مطرح‌‏شده در قطعنامه پيشنهادي اروپا در شوراي‌‏حكام اظهار داشت: مطالب موجود در قطعنامه، در حدود اختيارات شوراي‌‏حكام نيست و آن را به‌‏هيچ‌‏وجه قبول نداريم و اجازه دخالت به هيچ كشوري را در امور داخلي ايران نخواهيم داد. 

ترقی با بيان اين مطلب كه تعليق پروتكل‌‏الحاقي و اجراي مصوبات مجلس بايد هم چنان ادامه يابد، گفت: ما نبايد پروتكل الحاقي را تا زماني كه حق ما را در رسيدن به فن آوري صلح آميز هسته اي به رسميت نشناخته اند بپذيريم. 

عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه اسلامي با تأكيد بر اينكه ما بايد موضع شوراي‌‏حكام را از موضع سياسي به موضع كارشناسي هدايت كنيم، افزود: امروز فرصتي پيش آمده كه با ديپلماسي و مذاكره و فراهم‌‏كردن امكان بازرسي، نگراني برخي از كشورها را نسبت به اقدامات خود برطرف كنيم و آژانس را براي ادامه فعاليت‌‏هاي خود امتناع كنيم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین