پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۵۰۰۶۴
۰۱:۰۸
۱۳۹۱/۰۱/۰۶

مکمل​های غذایی برای ورزشکاران

۰۱:۰۸
۱۳۹۱/۰۱/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: ایبنا نوشت: این نوشتار در هفت فصل به مضامینی نظیر «کراتین»، «افزایش وزن و رشد عضله»، «مکمل‌سازی کراتین»، «نقش ژن‌ها در هیپرتروفی عضله اسکلتی»، «گلوتامین»، «پیروات» و «حقیقتی درباره لاکتات» پرداخته است.

در مقدمه مولفان آمده است: «بسیاری از ورزشکاران حرفه‌ای، متخصصان تغذیه، مربیان و پرسنل پزشکی تیم‌های ورزشی و همچنین مربیان خصوصی به‌دنبال مکمل‌های مناسب غذایی در ورزش بوده‌اند. بسیاری از دانشگاه‌ها نیز دروس خاصی در این رابطه ارایه داده‌اند. در دانشگاه‌ها برنامه‌های تحقیقاتی منسجمی برای پژوهش درباره این مهم تدوین شده است. همچنین سازمان حرفه‌ای هم مانند جامعه بین‌المللی تغذیه ورزشی پدید آمده‌اند تا به این صنعت سودآور چند میلیون دلاری کمک کنند.»

نخستین چاپ کتاب «مکمل‌های غذایی» اثر مشترک «مایک گرین وود» و «داگلاس. کالمن» با شمارگان 1000 نسخه، 240 صفخه و به بهای 125000 ریال روانه بازار کتاب شده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha