سايت باشگاه بايرن مونيخ اعلام كرد:
گام بلند كريمي براي ستاره شدن
به گزارش آفتاب نیوز، 
سايت اين باشگاه در گزارشي تحت عنوان "كريمي همچون پرندگان پر ميريزد تا به يك چهره بزرگ تبديل شود"، نوشت: هيچ كس نميتوانست به درستي تصور كند كه او به بايرن بيايد. در واقع پيش از شروع فصل او در تصور هيچ كس براي پيوستن به بايرن جايي نداشت. اما كريمي در ابتداي تابستان از تيم الاهلي در دبي به باشگاه بايرن مونيخ واقع در خيابان «زبنر» مونيخ نقل مكان كرد.
در اين موقع بود كه يك حركت هوشيارانه اقتصادي از طرف بايرن صورت گرفت تا يك نيروي به واقع توانمند را جهت تقويت كادر بازيكنان حرفهاياش به خدمت بگيرد. خريدي كه طي چند وقت اخير حتي آخرين نفراتي كه شك و ترديدهايي داشتند را نسبت به ارزش زياد ورزشي اين انتقال مطمئن و واقف ساخته است.
اين سايت افزود: در تمامي مسابقات فصل جديد بايرن مونيخ در بوندس ليگا، هافبك مليپوش ايراني به خدمت گرفته شده و در اين بين توانسته يك گل به ثمر برساند(مسابقه با بايرلور كوزن) و 2 پاس گل را مهياء سازد. از اين جهت كريمي در كمترين زمان ممكن از يك چهره گمنام به يك چهره نامدار و بزرگ و در عين حال ثابت در تركيب تبديل شده است.
سايت بايرن از قول ماگات آورده است: من ميدانستم كه علي مي تواند به يك مهره تقويتكننده واقعي براي ما تبديل شود.
اين سايت در ادامه گزارش خود به اين نكته اشاره كرد كه علاوه بر ماگات در ايران، همه از توانايي و كلاس بالاي مرد سال فوتبال آسيا، اطلاع و آگاهي كافي دارند.
اين سايت نوشته است: از اين جهت است كه در هر هفته كه بوندس ليگا برپا ميشود تلويزيون ايران اقدام به پخش زندهاي از مسابقات علي كريمي و نيز مهدي مهدوي كيا در هامبورگ و وحيد هاشميان در هانوفر ميكند.
البته مسابقات علي كريمي با بايرن، بيشتر از بقيه پخش ميشود، چرا كه مردم ايران عاشق تكنيك ناب اين بازيكن هجومي هستند.
اين سايت سپس به تقابل تيمهاي بايرن و هامبورگ كه عصر ديروز در ورزشگاه آئول انجام شد و هامبورگ 2 بر صفر پيروز شد، اشاره كرد و به رغم عدم حضور مهدويكيا، آن را محلي براي ملاقات دو چهره ايراني شاغل در بوندس ليگا دانسته است.
سايت بايرن سپس از قول علي كريمي عنوان كرده كه خود وي از بابت كارايي چند بازي اخيرش به علت روفرم نبودن، انتقاد دارد.
سايت باشگاه بايرن مونيخ آنگاه نقطه نظر مهمت شول را جويا شده كه در خصوص علي كريمي گفته است: "علي يك فوتباليست فوقالعاده عالي است. او چهره آرامي دارد و يك جوان مودب و با اخلاق به شمار ميرود."
حسن صالح حميد زيچ، بازيكن بوسنيايي بايرن نيز در مورد كريمي ميگويد: "بازي در كنار اين بازيكن بسيار لذت بخش است".
اين سايت در پايان به اين نكته اشاره كرده كه در حال حاضر كريمي با مشكل زبان مواجه است زيرا به كمك مترجم حرف ميزند. هرچند كه خود ميتواند به انگليسي صحبت كند.
حميد زيچ در اين باره مي گويد كه زبان آلماني علي روز به روز در حال بهتر شدن است. فكر ميكنم مدت زيادي طول نخواهد كشيد كه او ميتواند به طول كامل به زبان آلماني حرف بزند."
سايت بايرن همچنين اين سئوال را مطرح ساخت كه آيا در پايان فصل جاري قرارداد يك ساله كريمي با بايرن تمديد ميشود، كه خود كريمي چنين پاسخ گفته است: "در حال حاضر من به فكر قرارداد نيستم. بلكه فقط به فوتبال ميانديشم اينكه بتوانم در هر بازي بهترين كيفيت كار را ارايه دهم."