پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۵۱۵۵۸
۰۸:۴۰
۱۳۹۱/۰۱/۲۲
پس از اتفاقات اخیر ؛

داور دیدار پرسپولیس و داماش گیلان از قضاوت در فوتبال خداحافظی کرد

۰۸:۴۰
۱۳۹۱/۰۱/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و داماش گیلان در هفته بیست و نهم رقابتهای لیگ برتر در شرایطی با پیروزی 2 بر یک تیم گیلانی نیمه کاره رها شد که در دقایق پایانی این دیدار برخی هواداران پرسپولیس علیه محمود رفیعی شعارهای زننده ای سردادند.

رفیعی که از این اتفاق بسیار ناراحت بود گفت: با اتفاقاتی که در این دیدار افتاد در رختکن از داوران خداحافظی کردم و گفتم دیگر در این فوتبال قضاوت نخواهم کرد. تا حالا هم به اندازه کافی قضاوت کرده ام و ترجیح می دهم دیگر در این فوتبال قضاوتی نداشته باشیم.

به گزارش مهر، براساس رای کمیته داوران فدراسیون فوتبال محمود رفیعی به خاطر اشتباهاتی که در دیدار پرسپولیس برابر داماش داشت و همچنین انجام مصاحبه بدون هماهنگی کمیته داوران، چهار جلسه از قضاوت محروم شده بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha