کد خبر: ۱۵۱۷۷
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۸۴ - ۱۴:۱۳
وزير امور خارجه كانادا :

آژانس، دیر عمل کرد

آفتاب‌‌نیوز : پير پتيگرو، وزير امور خارجه كانادا با صدور بيانيه‌ای در خصوص تصويب قطعنامه‌ پيشنهادی اروپا در شورای حكام عليه ايران افزود: اين اقدام مدت طولانی به تاخير افتاده بود و اين كار بايد دو سال قبل زمانی كه عدم پايبندی ايران برای اولين بار به وسيله آژانس بين‌آلمللی انرژی مشخص شد انجام می‌گرفت.

وزير امور خارجه‌ي كانادا گفت كه اين قطعنامه نگرانی‌های جدی كه كانادا و بسياري ديگر از كشورها درباره‌ ماهيت فعاليت‌های هسته ای ايران بيان كرده بودند را توجيه می‌كند.

پتيگرو ادامه داد: در خور توجه است كه اين قطعنامه هم چنين مشخص می‌سازد كه ايران موردی خاص است كه به اقداماتی فراتر از آنچه آژانس بين‌المللی انرژی اتمی از آن استفاده می‌كند نياز دارد.

وزير امور خارجه‌ در ادامه‌ اين بيانيه افزود: ما از ايران می‌خواهيم تعهداتش را به طور كامل رعايت كند و فرآوری اورانيوم را بار ديگر به حالت تعليق در آورد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین