پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۸:۵۸
کد خبر:۱۵۱۸۱۴
۰۰:۰۶
۱۳۹۱/۰۱/۲۴

نخستین رئیس‌جمهور الجزایر درگذشت

۰۰:۰۶
۱۳۹۱/۰۱/۲۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: شبکه الجزیره ساعتی پیش از درگذشت "احمد بن بلا"، از رهبران انقلاب استقلال‌طلبانه الجزایر علیه اشغالگران فرانسوی و نخستین رئیس‌جمهوری این کشور پس از سال‌ها بیماری در سن 96 سالگی خبر داد.

شبکه خبری الجزیره ساعتی پیش اعلام کرد که "احمد بن بلا"، نخستین رئیس‌جمهوری الجزایر در محل اقامت خود در الجزیره، پایتخت الجزایر در سن ۹۶ سالگی درگذشت.

بن بلا در ماه‌های اخیر دو بار در بیمارستان نظامی "عین نجعه" در پایتخت الجزایر بستری شد و در روزهای اخیر به شدت تحت‌نظر پزشکان قرار داشت.

نخستین رئیس‌جمهوری الجزایر پس از سال‌ها مبارزات استقلال‌طلبانه مردم الجزایر در اکتبر ۱۹۶۳ میلادی به عنوان نخستین رئیس‌جمهوری الجزایر انتخاب شد.

به گزارش فارس، وی در دوران ریاست‌جمهوری خود اموال و تاسیسات خارجی را در کشور ملی اعلام کرد و سرانجام در ژوئن سال ۱۹۶۵ میلادی توسط سرهنگ "حواری بومدین" از ریاست‌جمهوری برکنار شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha