آفتابنیوز : 
اين رهبران در عين حال در مورد تلاشهاي جاري براي منزوي كردن مسلمانان و محدود ساختن آزاديهاي آنان تحت عنوان مبارزه با تروريسم هشدار دارند.
اسماعيل باتل، رييس جمعيت دوستداران الاقصي در لندن در حاشيهي تظاهراتي كه در اعتراض به سياستهاي دولت انگليس برپا شد در اين باره اظهار داشت كه توني بلر، نخست وزير انگليس به محض وقوع انفجارهاي لندن مسلمانان را مورد سرزنش قرار داد و از آن پس جامعهي انگليس به مسلمانان به عنوان سرچشمهي خطر مينگرند.
وي افزود: اين مساله بيسابقه بوده و مشكل مسلمانان از بالاترين شخص در دولت بوجود آمده است.
در همين ارتباط داود عبدالله، معاون دبير انجمن مسلمانان انگليس در مصاحبه با خبرنگار العالم گفت: ما ميخواهيم آزادي داشته باشيم و بتوانيم از مسايل عادلانه در جهان دفاع كنيم.
داود عبدالله اظهار داشت كه ما ميترسيم اين مسايل بهانهاي براي سلب حقوق مردمي شوند كه از سياستها و جنايتهايي كه در فلسطين و ديگر مناطق روي ميدهند، انتقاد ميكنند.