پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۱۵۲۳۲
۱۸:۱۹
۱۳۸۴/۰۷/۰۴

دوقلوهاي لهستاني با هم نامزد انتخابات شدند

۱۸:۱۹
۱۳۸۴/۰۷/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،  دوستان اين دوقلوها، در زمان كودكي‌شان به ندرت آنان را جدا از هم مي‌ديدند. «جارسلا» كه 45 دقيقه بزرگ‌تر است، از برادرش تست‌هاي علمي مي‌گرفت و «لش»، برادر كوچك‌تر، در امتحان زبان مهارت داشت.
هم‌اكنون، برادران «كاژينسكي»، بار ديگر در يك حركت دونفره، قصد حضور در حكومت لهستان را دارند.
«لش»، كانديداي رياست‌جمهوري شده و «جارسلا» نيز مبارزه‌اي جداگانه را براي انتخاب در مجلس اين كشور آغاز كرده است. كارشناسان بر اين باورند كه اين دو، شانس زيادي براي كنترل مشترك كشور دارند.
آنان از دوازده سالگي و از سال 1962 با بازي در يكي ـ دو فيلم مشهور شدند.
اين دو همچنين در مبارزات براي پايان كمونيسم در لهستان نيز نقش عمده‌اي داشته و تا امروز در صحنه سياسي اين كشور فعال بوده‌اند.
اين دو شباهت فيزيكي بسياري به هم داشته و تنها فرم بيني آنان كمي با هم تفاوت دارد كه در عكس‌هاي تبليغاتي‌شان اين اختلاف نيز ديده نمي‌شود.
به هر حال، بدون توجه به نتيجه انتخابات، سرنوشت كشور به دست يك متولد 18 ژانويه مي‌افتد، چراكه علاوه بر دوقلوها، اين تاريخ تولد كانديداي مطرح ديگري به نام «جان ركيتا» نيز است كه به هر سه سياستمدار يك خط مشترك مي‌دهد؛ يك سمبل نجومي؛ برج جوزا، نشانه دوقلوها.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha