کد خبر: ۱۵۲۴۷
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۸۴ - ۱۵:۲۹

پیش بینی ناپذیرترین دوست ایران!

آفتاب‌‌نیوز : قطعنامه پیشنهادی اروپا در آژانس با 21 رای موافق، یک رای مخالف و 12 رای ممتنع به تصویب رسید که بنابر مفاد آن، ایران از تعهدات خود در زمینه گسترش هسته ای تخطی کرده است. تهران البته این اظهارات را رد کرده و قبول ندارد. 

نیویورک تایمز در این باره می نویسد: بزرگترین شگفتی در آژانس از سوی هند بود که ابتدا با چنین قطعنامه ای مخالفت کرد ولی در نهایت به نفع آن رای داد. در این رابطه بسیاری از روزنامه ها به پیشنهاد دولت بوش در جولای گذشته پرداختند که بر اساس آن امریکا در زمینه فناوری غیر نظامی هسته ای با هند همکاری می کرد. 

تایمز به نقل از مسئول پروژه کنترل تسلیحات هسته ای امریکا نوشت که این مسائل ( پیشنهاد همکاری امریکا) احتمالا در تصمیم هند برای حمایت از امریکا نقش داشته است. واشنگتن پست به این موضوع پرداخت که هند در تمام طول هفته گذشته مخالفت خود را با قطعنامه اتحادیه اروپا اظهار کرد ولی سپس با لابی شدید امریکا، به حمایت از آن پرداخت و علیه ایران رای داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین