کد خبر: ۱۵۲۵۹
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۳۸۴ - ۱۸:۰۴

تلويزيون كروبي آقايان را ناراحت كرده است

آفتاب‌‌نیوز : اين عضو شوراي مركزي جبهه‌ي مشاركت در ادامه با اعتقاد بر اينكه فضاي كار خبرنگاري و اطلاع‌رساني در كشور ما چند پله ارتقاء پيدا كرده است، گفت:« اگر فضا باز شود كسي جلودار آن نيست. مثل ديگ زودپزي است كه هرچه فشار بيشتر شود كسي نمي‌تواند آن را بسته نگه دارد. بايد اجازه دهند اين تنفس آرام انجام شود. احتمال مي‌دهم كه مدت زيادي نمي‌توانند فضاي اطلاع‌ساني را بسته نگه دارند حتي احتمال مي‌دهم كه از جانب جناح راست به خاطر اختلاف سلايق رقابت و تنوع ايجاد شود.»

نعيمي‌پور افزود:« حتي زماني آنقدر نگاهها يكي بود كه يكي از بزرگان مي‌گفت همه روزنامه‌ها بايد يكي شود. نه به خاطر اينكه با تعدد روزنامه‌ها مخالف بود بلكه به‌خاطر اينكه تفاوتي بين آنها نبود و همه با يك عينك نگاه مي‌كردند، اما الان اين طور نيست و حتي در نوع نگاه روزنامه‌ها در يك طيف تنوع وجود دارد.»

نعيمي‌پور با اشاره به كانالهاي ديگر اطلاع‌رساني، تصريح كرد:« تلاش ما اين است كه از كانال‌هاي داخلي استفاده كنيم اما كانال‌هاي ديگري هم وجود دارد. عالي‌ترين سطح آن تلويزيون ماهواره‌اي است كه آقاي كروبي مطرح كرد و خيلي آقايان را ناراحت كرده است.»

اين نماينده سابق مجلس در پاسخ به اينكه آيا داشتن رسانه مشكل ارتباط آنها را با مردم حل خواهد كرد؟ گفت:« بايد بازنگري جدي در نوع برقراري ارتباط اصلاح‌طلبان با توده مردم انجام شود. سطح ارتباط ما تاكنون نخبگان را پوشش داده است اما سئوال اين است كه آيا با تحرك نخبگان مي‌توان بقيه جامعه را به حركت درآورد؟ پاسخ اين سئوال منفي است. بلكه بايد سطح تماس با توده مردم بيشتر شود كه گسترش تشكيلات حزب در همين راستا است.»

مدير مسؤول روزنامه توقيف‌شده «ياس نو» كه منتظر تشكيل هيأت منصفه براي تشكيل جلسه دادگاه است با توجه به اينكه در آستانه تشكيل هيأت منصفه هستيم، گفت:« هنوز احضاريه‌اي برايم نيامده است. بازپرس پرونده‌ام عوض شده و بازپرس جديد هم قرار است يك جلسه‌ بگذارد.»

وي در پاسخ به اينكه آيا با توجه به رايزني دبيركل مشاركت با رييس قوه‌ي قضاييه براي انتشار روزنامه احتمال مي‌دهد روزنامه‌اش رفع توقيف شود؟ گفت:« اگر قانوني عمل شود رفع توقيف مي‌شود.»

نعيمي‌پور در پاسخ به اينكه آيا در صورت رفع توقيف روزنامه را منتشر خواهد كرد يا خير؟ يادآور شد:« اگر اجازه انتشار بدهند و نظر حزب هم بر انتشار آن باشد، منتشر خواهيم كرد.»

اين عضو جبهه مشاركت درباره احتمال ائتلاف اصلاح‌طلبان در شرايطي مانند انتخابات خاطرنشان كرد:« ائتلاف در انتخابات‌ها بيشتر مورد توجه قرار مي‌گيرد و براي ائتلاف بايد همه احزاب و گروهها تمايل داشته باشند؛ جبهه مشاركت براي انتخاباتهاي آتي به دنبال ائتلاف است.»

وي در پاسخ به اين سئوال كه انتخابات خبرگان اولين آزمون پيش‌روي اصلاح‌طلبان است آيا با مجمع روحانيون ائتلاف و يا حمايتي از آنها خواهند داشت؟ گفت:« انتخابات خبرگان متفاوت است. اگر مجمع روحانيون تشخيص بدهد كه بايد فعال شود؛ ما مضايقه‌اي براي حمايت و كمك به آنها نداريم.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین