کد خبر: ۱۵۳۰۰
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۸۴ - ۰۸:۲۱

انتقاد شدید حجاریان از دولت احمدی نژاد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب- یک سایت خبری نوشت: سعيد حجاريان در جمع تعدادي از اعضاي استاني جبهه مشاركت در پاسخ به سؤالي رخصوص عدم انتقاد اصلاح طلبان از دولت احمدي نژاد گفت: اين دولت، بسيار ضعيف است، به گونه اي كه حتي ارزش انتقاد كردن هم ندارد ... اين دولت خودش زمين خواهد خورد.

سايت"عارف نيوز" به نقل از حجاریان می نویسد: بهترين اينها علي لاريجاني است كه فرق بين پرتكل الحاقي و NPT را نمي داند.

حجاريان درخصوص وضعيت فعلي مشاركت گفت : ما در جبهه مشاركت به شدت به دنبال تريبون هستيم. كار ترجمه اي زيادي انجام داده ايم، توليد فكر در سطح بالايي در حال انجام و نتيجه است و سازماندهي نيروها را به صورت جدي در دستور كار داريم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۴/۰۷/۰۵
0
0
هرچند نظر ما ملت براي شما مهم نيست چون چندين بار است كه در همين قسمت؛ ما نظر مي دهيم ولي در سايت قرار نمي گيرد ولي آقاي حجاريان مگراين اصلاحات چه گلي به سراين ملت زد شما ها كه باپنبه سر بريدين وانداختين سر ديگران
ناشناس
|
-
|
۰۸:۲۰ - ۱۳۸۴/۰۷/۰۶
0
0
حكايت كرده اند كه ملانصرالدين را اربابي بود بس بداخلاق و نادان و مدعي. بسيار اشتباه ميكرد بسيار عذرخواهي . روزي ملا از دست افعال او به ستوه آمده بود هنگاميكه ارباب در مستراح طلب آفتابه كرد ملا از سر انتقام جويي برآمد و آفتابه پر از آب جوش را به ارباب داد و در منزل مشغول كار شد در اين هنگام صداي ناله و فغان ارباب بلندشد و شروع به فحش ناسزا كرد. همسر ارباب بي خبر از ماجرا از ملا پرسيد كه چه شده است . ملا جواب داد:‌ فقط من ميدانم كه چه بر سر ارباب آمده و كجايش مي سوزد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۱
0
0
حداقل در دوره اصلاحات بود كه مردم از لحاظ اقتصادي كمي
تو نستند نفس بكشند. اين رو هممون از تجربه زيسته خودمون مي فهميم.
در ضمن پايه خيلي مسايل مثل آزادي مطبوعات توسط همين اصلاح طلبا ريخته شد.
همين طور فعاليت حزبي به معناي واقعي كلمه در ايران توسط اصلاح طلبان آغاز شد.
همين كافيه...
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین