پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۱:۱۷
کد خبر:۱۵۳۷۴۵
۱۱:۳۸
۱۳۹۱/۰۲/۰۷

کلاهبرداری مرد زن‌نما از طریق فیسبوک

۱۱:۳۸
۱۳۹۱/۰۲/۰۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: جوانی که با معرفی خود به عنوان یک زن مبالغی را از طریق فیسبوک کلاهبرداری کرده بود، توسط ماموران پلیس فتا دستگیر شد. 

سرهنگ سیدمحسن عرفانی رئیس پلیس فتای خراسان رضوی در این باره گفت: چند روز پیش مردجوانی با تسلیم شکایتی به پلیس اعلام داشت که در محیط فیسبوک با یک زن آشنا شدم و پس از آن ارتباطاتم از طریق فیسبوک با وی بیشتر شد و به ارتباط تلفنی منجر شد. 

وی افزود: پس از مدتی که با او از طریق ارسال پیام و گفت‌و‌گوی تلفنی ارتباط داشتم به وی اعتماد کامل پیدا کردم تا اینکه یک روز از من تقاضای مقداری پول کرد و گفت مشکلی برایم پیش آمده است و قول می‌دهم در اسرع وقت پولت را برگردانم. 

شاکی عنوان کرد: من نیز که فریب حرف‌ها و چرب زبانی‌های او را خورده بودم مبلغی را از طریق عابر بانک به حسابش واریز کردم اما او پس از برداشت پول دیگر نه به پیام‌هایم پاسخ داد و نه جواب تلفن‌هایم را داد. 

سرهنگ عرفانی رئیس پلیس فتای خراسان رضوی اظهار داشت پس از این شکایت گروهی از ماموران زبده پلیس مامور شناسایی و دستگیری فرد کلاهبردار شدند. 

ماموران پس از بررسی‌های انجام شده از اکانت مورد استفاده متهم، با شگردهای فنی و پلیسی به جعلی بودن عکس متهم پی بردند و از طریق فیسبوک با وی ارتباط برقرار کردند اما پس از برقراری ارتباط دریافتند که وی مردی کلاهبردار است که خود را به عنوان زن در صفحه فیسبوک معرفی کرده است و حتی در مکالمات تلفنی خود نیز با استفاده از نرم افزارهای تغییر صدا، با صدای زنانه صحبت می‌کرده است. 

سرهنگ عرفانی افزود: با استفاده از منابع اطلاعاتی متهم مورد نظر شناسایی و دستگیر شد. 

به گزارش خراسان، وی در اعترافات خود گفت: در شبکه اجتماعی فیسبوک خود را به عنوان یک زن معرفی می‌کردم و با قراردادن عکس خانمی در پرو فایل شخصی خویش پس از جلب اعتماد مردان از آن‌ها کلاهبرداری می‌کردم.
 
ادامه خبر حاکی است که متهم مذکور توانست رضایت شاکی را جلب کند اما پرونده وی برای تعیین تکلیف تقدیم مقام قضایی شد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha