پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۱۵۴۱۸۹
۲۲:۰۰
۱۳۹۱/۰۲/۱۰

بیوه‌های بن لادن در ویلاهای مجلل

۲۲:۰۰
۱۳۹۱/۰۲/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط، منابع خبری عربستان اعلام کردند که عبدالله بن لادن، پسر بزرگ اسامه بن لادن برای هر یک از بیو‌ه‌های پدرش یک ویلای بسیار مجلل در یکی از خیابان‌های مرفه نشین جده عربستان خریداری کرده و در اختیار آن‌ها قرار داده است.

بنا به گزارش منابع خبری عربستان هر یک از بیوه‌های بن لادن با فرزندان و نوه‌های خود در یک ویلای جداگانه زندگی می‌کنند و مردم نیز می‌توانند به آن‌ها سر بزنند.

بنابر این گزارش مقامات مسئول در عربستان نیز به بیوه‌های بن لادن اطلاع داده‌اند که اقدام برای صدور شناسنامه‌های عربستانی برای آن‌ها شروع شده و برای همه اعضای خانواده بن لادن که ۱۳ تن هستند، شناسنامه صادر خواهد شد.

این منابع با تاکید بر اینکه خانواده بن لادن آزاد هستند که به هر منطقه از عربستان سفر کنند، اعلام کردند: آمد و شد در عربستان در اختیار خود افراد خانواده بن لادن است اما مهم‌ترین چیزی که هم اکنون آن‌ها به انجام آن تمایل دارند رفتن به حج عمره است تا به وسیله آن کمی روحیه از دست رفته خود را باز یابند.

نزدیکان خانواده بن لادن نیز اعلام کردند که بیوه‌ها و فرزندان وی از لحاظ روحی بسیار صدمه دیده‌اند و نیازمند بازیابی وضعیت روحی خود هستند.

به گزارش ایسنا،بیوه‌های بن لادن که در پاکستان تحت مراقبت پلیس این کشور بودند جمعه شب گذشته خاک این کشور را به مقصد عربستان ترک کردند و منابع عربستانی نیز اعلام کردند که خروج خانواده بن لادن از پاکستان و آمدن آن‌ها به عربستان به درخواست اعضای خانواده بن لادن در عربستان بوده است که دارای ثروت و نفوذ زیادی در این کشور هستند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
به نظر من خود اسامه بن لادن هم تو پایگاه امریکائی ها تو جده هست و به همسرانش سر میزند و به ریش مسلمونها که مظلومانه به این بهانه جنگی 10 ساله را تحمل کردند میخندد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
این پادشاه عربستانم قاطی داره خودشم نمیدونه چه غلطی میکنه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
نزدیکان خانواده بن لادن نیز اعلام کردند که بیوه‌ها و فرزندان وی از لحاظ روحی بسیار صدمه دیده‌اند و نیازمند بازیابی وضعیت روحی خود هستند.
بابا رو لو دادن و کشتن تا خودشون راحت وآزاد زندگی کنند و انگار نه انگار چی همه آدما رو کشتندو سر بریدند
پاسخ