موراتي: نيازي به هانري نداريم
به گزارش آفتاب نیوز، 
به نقل از سايت اسكاي اسپرتس، براساس اخبار و شايعات موجود در رسانههاي ورزشي اروپا، بارسلونا، يوونتوس و اينترميلان، از جمله تيم هايي هستند كه به فكر جذب هانري هستند و در تلاشند با نزديك شدن زمان پاين قرارداد مهاجم ملي پوش فرانسوي توپچيها، وي را به ايتاليا يا اسپانيا منتقل كنند.
ماسيو موراتي، رئيس باشگاه ايترميلان به مانند موجي همتاي يوونتوس خود خبر انتقال هانري را به تيمش تكذيب كرد و گفت: در حال حاضر اينترميلان مهاجمي خوبي را در اختيار دارد. آدريانو و مارتينز از بهترين مهاجمان دنيا هستند كه براي اينتر بازي ميكنند. بنابراين منطقي نيست كه بخواهيم براي جذب وي اقدام كنيم.
هنوز هانري 2 سال با آرسنال قرار دارد، اما نگاه موشكافانه ساير تيمها، مقامات اين تيم را براي آينده نگران كرده است و به همين دليل آرسناليها در تلاش هستند تا قرارداد هانري را تا پايان سال 2010 تمديد كنند.
انتهاي پيام/