کد خبر: ۱۵۴۳۸۶
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۸
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس؛

دولت تورم واقعی را صادقانه اعلام کند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: ضرورت بهترين راهكار دولت براي كاستن از فشار تورم بر مردم، بهره‌گيري از تجربه دانشگاهيان در قالب يك تيم اقتصادي ماهر براي بررسي تحريم‌هاي قدرت‌هاي استكباري و مشكلات ناشي از آن در جامعه و اتخاذ تصميمي مناسب براي مقابله با آنها است.

بهمن مراد‌نيا ضمن بیان این مطلب به خبرنگار سرویس مجلس تابناک خاطرنشان کرد: دولت بايد مسائل را صادقانه با مردم در ميان بگذارد چراكه در مقطع كنوني تورم، گراني و بيكاري بيش از گذشته مردم را در فشار و تنگنا قرار داده است و طبقات مختلف جامعه به‌خصوص قشر كم درآمد و ضعيف با مشكلات زيادي مواجه هستند.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه مردم حتي در اين شرايط باز هم مقاوم و استوار ايستاده‌اند و از كيان اسلام و ميهن دفاع مي‌كنند، خاطر نشان کرد: مردم حاضرند براي اصلاح ساختار اقتصادي و رهايي از گراني و بيكاري اگر راهكار كارشناسان صاحبنظر و نخبگان دلسوز حتي رياضت اقتصادي باشد، آن را با تمام وجود تحمل كنند.

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: اين تحمل از سوي مردم به شرط آن است كه عدالت بر قرار باشد و به دور از هرگونه تبعيض فشار اقتصادي ناشي از اين رياضت براي مسئول و غير‌مسئول جامعه يكي باشد.

به گزارش تابناک،مرادنیا با تاکید بر اینکه باید بر ضرورت مقابله با فساد اقتصادي، گفت: مجلس در برخورد با مفاسد اقتصادي سرعت عمل و شدت بيشتري اعمال كند. در همين رابطه از رياست محترم قوه قضاييه درخواست دارم در برخورد با مفاسد اقتصادي سرعت عمل و شدت بيشتري اعمال كند تا امكان هرگونه سوءاستفاده و دست‌اندازي به بيت‌المال بر خائنين مردم مسدود شود. چرا كه از اين طريق هم اعتماد مردم افزايش مي‌يابد و هم امنيت رواني بر اقتصاد كشور حكمفرما مي‌گردد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
0
0
خیالی باطل است اگر فکر کنید اعلام کند.اگر هم اعلام کند هزار البته که صداقت ندارد.صداقت برای این دولت امری تعریف نشده است.
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین