پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۲۳:۴۷
کد خبر:۱۵۴۶۸۸
۱۸:۳۳
۱۳۹۱/۰۲/۱۴

یک خانه در آتش سوخت

۱۸:۳۳
۱۳۹۱/۰۲/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: بخشدار گهواره گفت: یک خانه در روستای تپه شیخ‌مراد از توابع بخش گهواره بطور کامل در آتش سوخت.

مسعود محنتی در گفت‌‌وگو با فارس اظهار کرد: این آتش‌سوزی به دلیل بی‌احتیاطی رخ داده است و یک خانه کاملا تخریب شد و یک دستگاه خودروی پژو 405 نقره‌ای در آتش سوخت.

وی افزود: علاوه بر این یک تانکر گازوئیل در حیاط وجود داشت که بر اثر حرارت شعله‌های آتش منفجر شد و به سایر منازل خسارات جزئی وارد کرد.

وی میزان خسارت وارد آمده را 300 میلیون ریال اعلام کرد و تصریح کرد: این حادثه باعث زخمی شدن 2 نفر شد که برای مداوا به بیمارستان کرمانشاه اعزام شدند.

محنتی خاطرنشان کرد: سرعت عمل مامورین امداد و نیروی انتظامی قابل تقدیر است و از آنها تشکر می‌کنیم.

بخشدار گهواره ادامه داد: مهار این آتش‌سوزی به علت بافت فرسوده منزل چند ساعت طول کشید و 6 دستگاه ماشین آتش‌نشانی از کرمانشاه، کرندغرب، گهواره و کوزران این آتش‌سوزی را مهار کردند.

محنتی در پایان از مردم منطقه درخواست کرد برای بافت فرسوده منازل خود فکری بکنند و از تمامی مسئولان و مردم محلی که به مهار آتش‌سوزی کمک کردند تشکر و قدردانی کردند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خانه آتش‌سوزی
ارسال پیام
captcha