به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: مردم مشهد و زائران حرم رضوی که از حدود ساعت 10 در محل تجمع کرده بودند با تاخیر 45 دقیقه ای در شروع مراسم مواجه شدند و سخنرانی احمدینژاد با یک ساعت تاخیر آغاز شد.
به گزارش مهر، تمام لحظات برگزاری این مراسم حاضران در حالی که پرچم های سه رنگ ایران را دست داشتند به ابراز احساسات نسبت به احمدینژاد می پرداختند.
هنگامی که احمدی نژاد از مردم به خاطر انتظار طولانی شان عذرخواهی کرد از آنها پرسید شما صدها سال خادمی امام رضا را کرده اید و سی و سه سال با همه فشارها پای انقلاب ایستاده اید و خسته شدید در این زمان مردم با شعار "یاور دین احمدی به شهر ما خوش آمدی" نسبت به احمدی نژاد ابزار احساسات کردند.
احمدینژاد در جریان تشریح طرح هدفمندی یارانه ها با رد قیمت دو هزار تومانی هر لیتر بنزین تلویحا اعلام کرد در پایان طرح هدفمندی قیمت بنزین کمتر از هزار تومان خواهد بود.
وی در این سخنرانی ثروت طبقه برخوردار کشور را 30 برابر مردم فقیر اعلام کرد و گفت: با درآمد حاصل از طرح هدفمند کردن یارانه ها این فاصله طبقاتی کاهش یافته است.
وی آنچه در بازار طلا و ارز اتفاق افتاد را توطئه مشترک اروپا و سرمایه داران داخلی دانست و گفت: این موضوع ربطی به هدفمندی یارانه ها نداشت.
احمدی نژاد از مردم خواست در دو ماه آینده کمتر به بازار مراجعه کنند و کالاهای غیر ضروری را نخرند تا طرح دشمنی با این ملت زمین گیر شود.
حکایت احمدی نژاد حکایت او پادشاه ست که وقتی بهش گفتن مردم آرد گندم ندارن نون درست کنن گفت خب از آرد نخودچی استفاده کنن ..حالا به مردم بگیم دو ماه بازار نرن و از او زاغه هایی که تو حیاط مواد غذایی ذخیره کردن استفاده کنن و اگه میشه به همسایه ها هم انفاق کنن .. مگه چی میشه نه.....
در منطقه11 تهران كه ما ساكن ان هستيم در عرض شش ماه اپارتمان متري يك ميليون تومان گران شده است يعني اپارتمان 70 متري 70 ميليون تومان گران شده است . حالا من كه اپارتمان ندارم با شخصي كه اپارتمان دارد از لحاظ فاصله طبقاتي يكي هستم من كي متونم به اين اقا برسم با اين تورم اقاي رئيس جمهور لطفا من را راهنمايي كنيد
از همه دوستان درخواست می نماییم که تا اطلاع ثانوی فقط از مغازه های منطقه نارمک خرید کنند زیرا طبق گفته ایشان قیمت ها ارزانتر هستند.! باور ندارید گوجه فرنگی 3000 تومان.!!!