کد خبر: ۱۵۵۸۳
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۸۴ - ۱۱:۴۰

عقب نشيني صهيونيزم از غزه يك توطئه بزرگ است

آفتاب‌‌نیوز : محمد وحدتي در همايش هاديان و فرهيختگان سياسي سپاه منطقه لرستان در خرم‌آباد افزود: گرچه عقب نشيني رژيم اشغالگر قدس از غزه شكست ايدئولوژي صهيونيزم از نيل تا فرات را به اثبات رسانداما اين عقب نشيني يك توطئه مي‌باشد.

وي با اشاره به چگونگي اشغال فلسطين توسط اسرائیل افزود : مهمترين اهداف اين رژيم از اشغال فلسطين تسلط بر فلسطين‌و اعمال حاكميت زور و نظامي بر منطقه مي‌باشد.

وي اظهار داشت: چگونه مي‌شود باور كرد شارون كه جزو جريان افراطي رژيم اشغالگر قدس و به پدر شهرك‌سازي معروف است به دست خويش از اين كار خود عقب نشيني كند و دست به تخريب غزه و شهركهاي آن بزند.

وحدتي افزود: از اين كارها مي‌توان به اين نكته پي‌برد كه شارون از اين شكست خود مي‌خواهد يك پيروزي بسازد.

در اين همايش يكروزه ‪ ۱۱‬مقاله به دبيرخانه همايش ارسال شد كه در پايان سه مقاله با موضوعات ضرورت پايداري ملي در راستاي بهره‌برداري صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي، ويژگي مديران در دولت عدالت محور و مفهوم و مولفه‌هاي عدالت اجتماعي به عنوان مقالات برتر معرفي شدند.

در پايان همايش نيز از ‪ ۱۳‬نفر از هاديان سياسي نمونه اين استان تجليل و هدايايي از طرف سپاه منطقه لرستان به آنان اهدا شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین