پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۵۶۳۳
۱۵:۱۲
۱۳۸۴/۰۷/۰۶

تغییرات جدید در کابینه بحرین

۱۵:۱۲
۱۳۸۴/۰۷/۰۶
به گزارش آفتاب نیوز، شیخ محمد که به عنوان معاون نخست وزیر،‌ مسؤول کمیته های این وزارتخانه و سایر اموری که از سوی نخست وزیر به وی محول شود، خواهد بود، پس از 34 سال این وزاتخانه را ترک کرده و کرسی قدرت را به سفیر سابق کشورش در انگلیس سپرد.
این در حالی است که وزیر ترابری بحرین نیز به عنوان معاون سوم نخست وزیر انتخاب شده است. سایر تغییراتی که در کابینه رخ داده عبارت است از انحلال وزارت نفت و جایگزینی آن با کمیته انرژی که کمیته ای بین المللی در امور گاز و نفت خواهد بود. مسئولیت این کمیته را عبدالحسین میرزا که سابقه چهل سال کار در کمپانی نفتی را دارد برعهده دارد. این در حالی است که به دستور نخست وزیر، تمامی کارمندان و کادر این وزارتخانه به کمیته نفت منتقل خواهند شد.
ملک حامد همچنین شیخ خلیفه بن علی بن رشید را به عنوان دبیرکل آژانس امنیت بین المللی انتخاب کرد. همچنین شیخ عیسی بن علی خلیفه، وزیر سابق نفت نیز به عنوان مشاور نخست وزیر در امور نفت و صنعت انتخاب شد.



گزارش خطا
ارسال پیام
captcha