پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۵۶۴۸۹
۰۸:۱۴
۱۳۹۱/۰۲/۲۸

ايران؛ رتبه اول مصرف مواد آرايشی در منطقه

۰۸:۱۴
۱۳۹۱/۰۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،

آفتاب: مديركل نظارت و ارزيابي فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو گفت: ايران رتبه اول مصرف مواد آرايشي در منطقه را دارد.
 
«عبدالعظيم بهفر» اظهار كرد: با وجود نياز به بررسي و نظارت، اداره كل بررسي و نظارت بر فرآورده‌هاي بهداشتي و آرايشي در وزارت بهداشت تشكيل شده است.
 
وي با اشاره به لزوم ايجاد رشته‌اي آكادميك براي تربيت نيروي متخصص كه توانايي نظارت بر محصولات و توليد مواد آرايشي و بهداشتي در كشور را داشته باشد، افزود: ايجاد اين رشته در كشور از طريق وزارت بهداشت در حال پيگيري است.
 
به گزارش ایسنا، مديركل نظارت و ارزيابي فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو بيان كرد: در سال‌جاري تغييراتي در قوانين و نظارت‌ها در فرآورده‌هاي آرايشي و بهداشتي ايجاد شده تا مصرف‌كنندگان با اطمينان بيشتري اين مواد را تهيه كنند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha