پایگاه خبری آفتاب
۱۵ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 05 June 2026
کد خبر:۱۵۶۴۹۳
۰۸:۳۴
۱۳۹۱/۰۲/۲۸

پيشنهاد يک ميلياردی به ۲ مدافع ليگ برتری!

۰۸:۳۴
۱۳۹۱/۰۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: باوركردني نيست اما حقيقت دارد؛ در همين يكي، دو روز با آغاز فصل نقل و انتقالات ايران دوباره صحبت از ارقام سرسام‌آوري است كه مغز را تكان مي‌دهد.
 
به گزارش سايت گل، يكي از تيم‌هاي ليگ برتري براي حفظ دو ستاره خود كه قصد جدايي از اين تيم را دارند به سيم آخر زده و قصد دارد پيشنهادي در حد يك ميليارد تومان براي هر بازيكن را روي ميز بگذارد. 

اين رقم كه عددي در حدود يك ميليون دلار است بيشترين رقمي است كه براي يك بازيكن در تاريخ ليگ برتر هزينه مي‌شود، هنوز مشخص نيست به اين پيشنهاد پاسخ مثبت بدهند اما احتمالا هيچ بازيكني در ايران وجود ندارد كه بتواند مقابل اين رقم مقاومت كند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Latvia
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
عزیز دل اشتباه نکن با این پول می توان به 100 نفر وام 10 میلیونی داد نه به 10 نفر در ضمن در صورت وام دادن، این پول در راه مفید صرف خواهد شد و برگشت می شود. در حالی که به بازیکنان داده شود، جز هدر رفتن بیت المال هیچ سود دیگری نخواهد داشت!!!
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۹
پول مملکت رو ببین بجای اینکه خرج مردمش کنن دارن چیکارش میکنن با این پول ده نفر وام ده میلیونی میگیرن مشکلاتشون کم میشه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۸
خداوند کلیه مریضها را شفا دهد!سایت آفتاب! چرا اینقدر با تیمهای شهرستانی بد هستید؟جرا شایعه درست میکنید؟ واقعا خجالت داره!اگه یه مطلب درست هم بنویسید با این حرفها آنرا هم لوث میکنید!
پاسخ