پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۵۷۰۹۹
۲۲:۵۵
۱۳۹۱/۰۳/۰۱

تعداد مبتلايان به تب كريمه كنگو به 8 نفر رسيد

۲۲:۵۵
۱۳۹۱/۰۳/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رئيس اداره مبارزه با بيماري‌هاي مشترك بين انسان و حيوان وزارت بهداشت گفت: تعداد مبتلايان بيماري تب كريمه كنگو از ابتداي سال به 8 نفر رسيد و ۲۷ نفر نيز مشكوك به اين بيماري هستند، اين بيماري تقريبا در تمام استان‌ها وجود دارد و بيش از همه دامداران، كارگران كشتارگاه‌ها و پرسنل بهداشتي درماني در خطر هستند. 

محمدرضا شيرزادي در گفت‌و‌گو با فارس افزود: تعداد موارد مرگ ناشي از اين بيماري در كشور همان 2 نفر در مشهد است كه قبلا اعلام شده بود، اما تعداد موارد قطعي شناسايي شده اين بيماري به 8 نفر رسيده است كه 5 نفر در مشهد و 3 نفر در استان سيستان و بلوچستان بوده است.

وي اضافه كرد: 27 نفر ديگر نيز در استان‌هاي مختلف كشور مشكوك به اين بيماري‌اند و علائم اين بيماري را كه مهم‌ترين آن تب است، دارند.

اين افراد تحت‌نظارت و قرنطينه هستند و تا زمان تاييد يا رد بيماري آنها جلوي سرايت بيماري از طريق آنها گرفته مي‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تب کریمه کنگو
ارسال پیام
captcha