امنیت کربلا به نیروهای عراقی سپرده شد
به گزارش آفتاب نیوز، 
به گزارش خبرگزاري فرانسه از كربلا در اين مراسم كه در يك ورزشگاه در وسط شهر انجام گرفت يك افسر آمريكايي پرچم عراق را به فرمانده پليس كربلا سرتيپ "كريم حسناوي" تحويل داد .
"حسناوي" در اين مراسم اظهار داشت كه پليس عراق تمام اقدامات لازم را براي تحويل گرفتن شهر انجام داده و اينك آماده است به مسئوليتهاي خود به دور از هر گرايش ديني يا سياسي عمل كند.
"موفق ربيعي" مشاور امنيت ملي عراق پيش از اين گفته بود كه نيروهاي چند مليتي ممكن است مسئوليت حفظ امنيت در ۱۰شهر مهم عراق را به نيروهاي عراقي واگذار كند.
"ربيعي" كه رياست كميتهاي را برعهده دارد كه در آن نمايندگان نيروهاي چندمليتي و وزارت دفاع و كشور عراق نيز عضويت دارند، گفت: "از حالا تا زمان انجام انتخابات در ۱۵دسامبر آينده، ما بر اين باوريم كه مسئوليت حفظ امنيت در ۱۰شهر مهم وشايد هم بخشهايي از بغداد به خود عراقيها واگذار شود".