پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۵۸۰۳۳
۰۰:۱۶
۱۳۹۱/۰۳/۰۹
رئيس كميسيون كشاورزی اتاق ايران:

نرخ بيكاری در بخش كشاورزی رو به افزايش است

۰۰:۱۶
۱۳۹۱/۰۳/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران از افزایش نرخ بیکاری در بخش کشاورزی خبر داد.

محمد حسین کریمی‌پور ماموریت اصلی دولت در بخش غذا و کشاورزی را حمایت از تولیدات ملی دانست و به ايلنا گفت: در صورتی که تولید در ایران رقابتی نشود دولت نمی‌تواند به وظایف خود در بخش كشاورزي عمل کند.

او با اشاره به روند کاهشي اشتغال در بخش کشاورزی یاد آور شد: هم اکنون ۲۰ درصد از شاغلین کشور در بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند اما به دلیل اعمال سیاست‌های اقتصادی از جمله تثبیت نرخ ارز طی ده سال گذشته و واردات بی‌رویه کالای خارجی نرخ بیکاری در این بخش رو به افزایش است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
کشاورزی بیکاری
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۹
به نام خدا ، آبروی هر مملکتی به کشاورزی و صنعت و تولیدات
آن مملکت است . و وقتی مسئولین نتوانند در رابطه با این
مسائل هماهنگی لازم را به وجود آورند ، این وضع پیش می آید .
در اول انقلاب هم ، هدف استقلال مملکت بر اساس فرهنگ و آزادی و کشاورزی و صنعت و تولیدات بود . انشاءالله که هیچوقت اهداف انقلاب جمهوری اسلامی ، کمرنگ و یا فراموش نشود .
پاسخ