پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۱۵۸۲۲
۱۵:۰۲
۱۳۸۴/۰۷/۰۷

4گزينه اصلي براي تصدي وزارت نفت

۱۵:۰۲
۱۳۸۴/۰۷/۰۷
به گزارش آفتاب نیوز، حسن مرادي درباره جلسه  کميسيون انرژي گفت: در جلسه کميسيون انرژي 4 نفر از کانديداهاي وزارت نفت که شامل کاظم وزيري هامانه، دکتر زارع، دکتربهشتيان و دکتر وطني بودند در کميسيون حاضر شده و برنامه‌ها و سياست‌هاي خود را درباره وزارت نفت بيان کردند.

وي با اشاره به نظر کلي اعضاي کميسيون انرژي گفت: در مجموع اعضا با اين کانديداها موافق هستند، اما بايد از ميان آنها يک نفر را انتخاب کند.

وي صيانت از مخازن نفتي را مهمترين هدف اين افراد دانست و گفت: صيانت از مخازن، افزايش ضريب استحصال مخازن نفتي، علمي کردن استخراج نفت، افزايش ميزان توليدات و ارتقاء جايگاه ايران در سازمان اوپک از مهمترين اهداف اين کانديداها محسوب مي‌شود.

وي در پايان تغيير روند قراردادهاي نفتي را از ديگر اهداف اين کانديداها عنوان و اضافه کرد: 4گزينه وزارت نفت در تشريح اهداف و سياست‌هاي خود به نوعي به دنبال اين هستند که روند قراردادهاي نفتي را به نفع ايران تمام کنند و درسخنان خود درباره منافع و خسارت‌هايي که تاکنون به دليل رويه اين قراردادها به ايران وارد شده گزارش‌هايي را ارائه دادند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
وزارت نفت
ارسال پیام
captcha