کد خبر: ۱۵۸۴۶
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۸۴ - ۱۵:۰۷

دختران عرب ، فرستاده امریکا را ناامید کردند

آفتاب‌‌نیوز :  شبكه تلويزيوني العربيه، "كارن هيوز" معاون وزير خارجه آمريكا در امور ديپلماسي عمومي كه به منطقه سفر كرده، دو روز پيش در شهر جده با گروهي از دختران دانشجوي عربستان ديدار و گفت و گو كرد ولي نتوانست اهداف خود را از اين سفر محقق سازد.

روزنامه لبناني "السفير" در مطلبي تحت عنوان "دانشجويان دختر سعودي با جمله ما خوشبختيم، هيوز را شگفت‌زده كردند" نوشت: "هيوز در جريان اين ديدار نتوانست در برابر سيل انتقادها از سياست‌ها و شيوه اطلاع‌رساني در آمريكا مقاومت كند".

وي به همراه چند نفر از زنان روزنامه‌نگار آمريكايي در تالار سخنراني دانشگاه دارالحكمه با ‪ ۵۰۰‬دختر كه دانشگاه مذكور آنها را به عنوان زنان نخبه شهر جده انتخاب كرده بود، ملاقات و گفت و گو كرد.

در اين جلسه دختران دانشجو كه نقاب‌هاي سياه بر چهره داشتند از شيوه رسانه‌هاي خبري آمريكايي در انعكاس اخبار و گزارش‌هايي پيرامون وضعيت زنان در عربستان سعودي انتقاد كردند، زيرا اين رسانه‌ها به افكار عمومي خود القا مي‌كنند كه زنان عرب، خوشبخت نيستند.

هيوز در اين جلسه مجبور شد اعتراف كند كه ايالات متحده نبايد خواسته‌هاي خود را به مردم سعودي تحميل كند.

يكي از دانشجويان با لحني تمسخرآميز خطاب به هيوز و روزنامه‌نگاران آمريكايي گفت: "نيازي ندارم رانندگي كنم، زيرا راننده دارم".

وي افزود: دولت آمريكا پس از روي كار آمدن بوش به حكومتي راستگرا و افراطي تبديل شده و رسانه‌هاي آمريكايي آزاد نيستند.

يك پزشك زنان كه بيمارستان خصوصي خود را اداره مي‌كند، گفت: اطمينان دارد كه افراط گري در اروپا و آمريكا بسيار شديدتر از عربستان است.

يكي ديگر از دانشجويان به هيوز گفت: "غرب در ارزيابي فوايد بر سر كردن چادر عربي اشتباه كرده است".

وي افزود: "به اين چادر علاقه دارم زيرا بسيار آرامش بخش و راحت است و چادر هم مي‌تواند كاملا طبق مد روز پيشرفت كند".

از سوي ديگر، روزنامه نيويورك تايمز در توصيف اين جلسه گفت: "نتايج آن غير قابل پيش بيني بود و هيوز را شگفت زده كرد".


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین