آفتابنیوز : 
فروزش گفت: ما در موقعیت تصمیم قاطع قرار گرفته ایم و بایستی بدانیم که آیا بر این حق مسلم خود پافشاری بکنیم یا نه، و با طرحی که در مجلس با قید یک فوریت تصویب کردیم، نشان دادیم که ما همچنان مصر هستیم که از انرژی هسته ای استفاده بکنیم و دوباره رایزنیها با اتحادیه اروپا و امریکا شروع بشود.
وی ادامه داد: ما خواستیم دوباره به آنها نشان بدهیم که از لحاظ حقوقی از قوانین NPT هیچ تخلفی نکردیم، ولی در جهت شفاف سازی باید در تعامل با آژانس انرژی هسته ای به نتیجه ای برسیم و قطعا در این زمینه مجلس باید کار کارشناسی بکند، آثار و تبعات آن را به جهت امنیتی، سیاسی و اقتصادی بسنجیم تا در تصویب نهایی بتوانیم اعمال نظر بکنیم.
نماینده زاهدان اضافه کرد: در واقع آثار و تبعات این مسئله را هنوز کارشناسی نکردیم و امیدواریم با ارجاع به کمیسیونهای ذی ربط بتوانیم یک نظر کارشناسی را اعمال بکنیم.