به گزارش آفتاب نیوز،آفتاب: با گذشت هفت هفته از شروع محاکمه آندرس برویک نروژی، هنوز 5 قاضی دادگاه به نتیجه نرسیده اند و حکم نهایی اعلام نشده است.
اما دوربینهای تلویزیونی در نروژ با تصاویری که از این دادگاه تهیه کرده بودند یکی از دلایل عدم اعلام حکم را فاش کردند. ارنست هنینگ ایلسن یکی از قاضیانی که باید در جلسه دادگاه به گفته های شاهدان توجه کند، با لپتاپ مشغول بازی کامپیوتری است!
پخش این تصاویر خشم خانواده قربانیان این حادثه را بدنبال داشت اما ایرن رام سخنگوی دادگاه اسلو در بیانیه ای رسمی اعلام کرد آقای ایلسن کاملا بر روند دادگاه تمرکز داشته و اصولا شیوه های مختلفی برای این منظور وجود دارد!
به گزارش خبرآنلاین، برویک متهم به کشتن هشت نفر در جریان انفجار اسلو و 69 نفر در جزیره ای در نزدیکی این شهر است.
نكته جالب در مورد اين تروريست اينه كه حتي حتي رسانه هاي داخلي هم از بيان لفظ تروريست براي اين آدم خودداري مي كنند. سياستي كه با صرف هزينه توسط رسانه هاي خارجي دنبال مي شود، متاسفانه بصورت كاملا مجاني بوسيله رسانه داخل به نحو احسنت انجام مي شود.
(يك غربي هيچگاه تروريست نمي شود حتي اگر در خيابان مردم بيگناه را قتل عام كند.؟)