پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۵۹۵۳۲
۱۴:۳۰
۱۳۹۱/۰۳/۲۰

آقاتهرانی: طرح نظارت بر نمایندگان آبکی بود

۱۴:۳۰
۱۳۹۱/۰۳/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: نماینده مردم تهران در مجلس گفت که نظارت بر نمایندگان از مسائلی است که باید به آن پرداخته شود و نظارت درست‌تری باید بر نمایندگان وجود داشته باشد.

حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره اولویت‌های کاری مجلس نهم اظهار داشت: مجلس نهم باید به کارهایی بپردازد که مجلس هشتم به آن نپرداخت.

وی با بیان اینکه مجلس نهم خیلی باید فعالیت داشته باشد، افزود: مجلس جدید باید در ساختارش تغییرات جدی ایجاد کند.

آقاتهرانی همچنین گفت: نظارت بر نمایندگان از دیگر مسائلی است که باید به آن پرداخته شود و نظارت درست‌تری باید بر نمایندگان وجود داشته باشد چرا که طرح قبلی مقداری آبکی بود و باید طرحی بهتر از آن نوشته شود.

به گزارش فارس،نماینده مردم تهران ضمن تاکید بر اخلاق‌گرایی بین نمایندگان مجلس اضافه کرد: رهبر انقلاب هم به موضوع اخلاق‌گرایی در مجلس اشاره داشتند ولی متاسفانه در این زمینه یا هیچ‌کاری انجام نشده یا اینکه خیلی کم کار انجام شده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha