آفتابنیوز : آفتاب: قدر نان تازه را كسي داند كه به نان خشكه دچار شود. قدر نان خشكه را هم كسي داند كه به گران شدن نان تازه گرفتار شود. و حالا حكايت ماست كه برماست!... (به به، صحبت از نان شد، ماست هم خودش آمد!)
خبر هدفمند: «با گذشت 18 ماه از اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها، قيمت نان براي سومين بار در تهران و شهرستانها رسما 20 تا 30 درصد گران شد.» ـ به نقل هرچه جرايد
بسته پيشنهادي: از آنجا كه گران شدن مجدد نان احتياج به هيچ آب و تاب و توضيح اضافهاي ندارد و مثل روز روشن است كه هر كه نان از عمل خويش خورد، بعد از اين، نان گران از قبل خويش خورد؛ خيلي صاف و پوستكنده ميرويم سراغ چند پيشنهاد تازه از تنور درآمده و خشخاشي:
1ـ جلوگيري از آجر شدن نان: حالا كه قيمت نان افزونتر از سابق و هدفمند شده است، لااقل مواظبت بيشتري بشود كه كيفيت نان هم از سابق بهتر و باحالتر بشود. همچين نشود كه فقط نرخ نان هي دراز و درازتر شود. سعي كنيم هدفمند گران بكنيم، نه همينطور بيهدف. كيفيت پخت و پز نان هم افزايش يابد. مگر نه كه نان براي خوردن است؟... وگرنه بابا بيخود نان داد. براي نخوردن، چه آجر چه نان!
2ـ فروش نان قسطي: از آنجا كه شاطري كمكم به زرگري پهلو خواهد زد، همچون بسياري از مايحتاج كلان و گنده كه فروش قسطي دارند، از حالا چه نيكو خواهد بود اگر كه شاطران عزيز نيز به اين عمل حسنه، يعني فروش نان در چند قسط اقدام نمايند. بعضي از خانوادهها ممكن است منبعد قادر نباشند يكجا و دم نقد نان بخرند. از اين رو، مجهز شدن نانواييها به دفترچههاي قسط الزامي ميباشد.
3ـ آب شدن نان خشكه: از حالا كار و كاسبي نان خشكيها هم كساد ميشود و بايد كه تغيير شغل بدهند. ديگر بعد از اينها بعيد است يك لقمه از نان هم داخل سفره، آنقدر نخورده باقيبماند تا نعمت خدا كپك بزند يا تبديل به نان خشكه شود. حتي احتمال خورده شدن سنگ نان سنگك هم هست اگر اشخاص دقت نكنند. از امروز كمكم بايد نان خشكيها را در موزههاي تاريخ تطوّر نان سراغ گرفت؛ تاريخي كه هميشه براي عدهاي نان دارد، براي عدهاي ندارد.
4ـ نصب دزدگير در نانواييها: از نظر امنيتي بهتر است كه از هماكنون تمامي شاطران كشور به نصب دزدگير در محل نانوايي و تنور و تغار خود اقدام كنند.