پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۶۰۰۷۶
۱۲:۲۷
۱۳۹۱/۰۳/۲۴
در سفری یک روزه

لاوروف بعدازظهر امروز وارد تهران می‌شود

رایزنی درباره تحولات منطقه و نشست مسکو
۱۲:۲۷
۱۳۹۱/۰۳/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بعدازظهر امروز (چهارشنبه) به منظور دیدار و رایزنی با مقامات کشورمان در خصوص تحولات منطقه به خصوص سوریه و همچنین مذاکرات ایران و 1+5 که قرار است 29 و 30 خرداد ماه در مسکو برگزار شود، وارد تهران می‌شود.

وی در این سفر یک روزه علاوه بر دیدار با علی‌اکبر صالحی همتای ایرانی خود با سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

رامین مهمان‌پرست سخنگوی وزارت خارجه کشورمان دیروز (سه‌شنبه) در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره سفر لاوروف خاطرنشان کرد: این سفر دوجانبه است و مباحث مختلفی از جمله موضوع سوریه و نشست 1+5 مورد گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.

وی افزود: همه تلاش این است که اجلاس مسکو موفق باشد و این توفیق به رویکرد 1+5 بستگی دارد.

به گزارش فارس،روسیه در نشست غیررسمی مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیشنهاد برگزاری کنفرانس بین‌المللی پیرامون مسائل سوریه با حضور کشورهای موثر در موضوع سوریه را مطرح کرد.

لاوروف دیروز در نشستی خبری در مسکو در این رابطه اعلام کرد که کشورش برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی در مورد سوریه آماده است و گفت که روسیه حضور جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس را ضروری می‌داند.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha