پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۱۶۰۴۱
۱۰:۲۵
۱۳۸۴/۰۷/۰۹

ما استقلال داریم

۱۰:۲۵
۱۳۸۴/۰۷/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز،  ناصر سودانی در گفتگوی با آفتاب  گفت:  به ما ظلمی شده و به حریم سیاسی، علمی، و فن آوری ایران تجاوز شده، ما با ارائه و تصویب یک فوریت این طرح، پاسخی به این تجاوز دادیم. 

وی در ادامه افزود: به هر حال کشور ما تاکنون در چارچوب NPT عمل کرده و شفاف سازی کرده، اینها تمام همکاریها ایران را نادیده گرفته، لذا ما هم پاسخ دادیم و می گوییم با چنین روندی دیگر چه نیازی به ادامه عضویت در NPT است. 

نماینده اهواز اضافه کرد: وقتی می بینیم اراده ای بیرون از مجموعه بر  اژانس حاکم است و کارها را پیش می برد، بهتر این است که ما خودمان را در چارچوب اراده آنها قرار ندهیم و به این صورت استقلال خودمان را به جهانیان اعلام بکنیم. 

عضو کمیسیون انرژی در ادامه اظهارات خود گفت: در واقع این پاسخ ما به آنها نشان از بی اعتمادی ما به آن کسانی است که درصدد تحقق مفاد NPT هستند. 

ناصر سودانی، در پایان اظهار داشت: ما امیدواریم با این روش توانسته باشیم کسانی که ما را مجبور به این تصمیم گیری کردند، در رویه خود تجدید نظر کنند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha