پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۱۶۰۴۲۹
۱۷:۳۶
۱۳۹۱/۰۳/۲۷

حقوق بازنشستگان 100 هزار تومان زیاد نمی‌شود

۱۷:۳۶
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: سعید مرتضوی، مدیرعامل صندوق تأمین اجتماعی روز پنجشنبه اعلام کرد که از ابتدای سال‌جاری به مجموع حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران مبلغ 100 هزار تومان افزوده خواهد شد که در نیمه دوم تیرماه پرداخت آن آغاز خواهد شد.

اما حالا رئیس کانون بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی این موضوع را رد می کند و می گوید: حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی 100 هزار تومان افزایش نیافته است.

علی‌اکبر خبازها در گفت‌وگو با فارس درباره افزایش حقوق بازنشستگان صندوق تأمین اجتماعی می گوید که میزان افزایش حقوق سالانه بازنشستگان هنوز مشخص نشده است و در آینده اعلام می‌شود.

خبازها پیش از این هم اعلام کرده بود که افزایش حقوق بازنشستگان باید متناسب با تورم باشد اما دو سال است که این قانون اجرا نمی شود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Germany
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
اقای مرتضوی سلام علیکم
من پدرم بازنشسته است
وباحقوق خیلی کم500هزارتومان چطورخرج2دانشجو و1بچه مدرسه ای رابدهدتازه با این همه گرانی
خواهشمندم هرچه زودتراقدام کنید
متشکرم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
اینهمه شل کن سفت کن بس است قدری به حال ما مستمری بگیرهای بیچاره باشید ترا بخدا بس است هنوز حقوق ها اضافه نشده باید همه چیز را گرانتر باهمان حقوق سالهای قبل خریدار نمود .چرا بعداز سالها کار ومشقت حلا هم باید با مشقت مالی همراه باشیم.ترا بخدا قسم متان میدهم هر کاری قراراست انجام دهید کمی زودتر اینقدر مارا بیشتر از این پیش زن و فرزندو دامادوعروس ونوها شرمنده تر نفرمایید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۳/۲۸
آقای مرتضوی جواب این آقا را بدهید خبازها که از نظر .... رییس کانون بازنشستگان کشور است با این جور صحبت ها رییس تامین اجتماعی را به چالش کشیده است . بیچاره بازنشسته ها چه دارندمی کشند ! // م- باران
پاسخ